Aanbod

“Ik kan het niet”
“Het lukt me toch niet”
“Ik wil niet naar school”
“Waarom ben ik anders?”

 

Herken je deze uitspraken bij je kind? Misschien is je kind een beelddenker?

Ieder kind is uniek en dus leert ieder kind op zijn of haar eigen manier. Maar merk je dat je kind niet zo lekker in zijn of haar vel zit, of wil het niet naar school? De concentratie is minder en er ontstaan steeds meer leerproblemen. De uitspraak “Ik kan het toch niet”  of “Het zit er wel in, maar het komt er niet uit” hoor je steeds vaker. Misschien wordt er gedacht aan ADHD of autisme? Sommige kinderen hebben net dat ene zetje nodig om tot leren te komen. Je vraagt je steeds af wat er toch aan de hand is. Spelling en automatiseren van de tafeltjes lukt niet of heel moeizaam. En je kind gaat steeds verder achterlopen met de lesstof. Dan kan het heel goed zijn dat je kind een beelddenker is. Beelddenkers leren en verwerken de lesstof op een andere manier. Door ze op een andere manier te laten leren, kunnen ze vaak wel meekomen op school. Tevens krijgen ze meer zelfvertrouwen en zitten ze beter in hun vel. 

 

Gecertificeerd beelddenkcoach

Ik ben gecertificeerd beelddenkcoach en begeleid kinderen met leerproblemen. Een kleine groep onder ons leert op een andere manier. Dit zijn de zogenoemde beelddenkers. Dit kunnen kinderen zijn in de basisschoolleeftijd die moeite hebben met spelling en rekenen of klokkijken. Maar ook pubers die op de middelbare school zitten. Pubers hebben vaak moeite met het maken van planningen en het organiseren van hun huiswerk. Hoe bereid ik me voor op toetsen? Hoe maak ik een goede samenvatting? Ik maak gebruik van de Ikleeranders methode. Met deze methode kun je kinderen leren op een andere manier met hun schoolwerk om te gaan, wat zorgt voor meer zelfvertrouwen, betere concentratie en betere resultaten. 

Ook is het mogelijk om na de sessies in mijn praktijk te blijven komen voor huiswerkbegeleiding. Dit geeft ze vaak  net dat beetje houvast om het aangeleerde goed vast te houden. 

Herken je hier de leerproblemen of uitspraken van je kind in en heeft je kind net dat ene zetje nodig om weer goed tot leren te komen en weer lekker in zijn vel te zitten? Neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Dat is altijd gratis en vrijblijvend. Samen kunnen we dan kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

 

 

TARIEVEN 2023 

Kennismakingsgesprek:  een kennismakingsgesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

 

Coachingstraject voor beelddenkers:  Het tarief is € 65,- per sessie (van ongeveer 1 uur). Meestal zijn er 6-8 sessies nodig. 

Tijdens dit traject wordt er geoefend met spelling, rekenen, automatiseren en klok kijken. 


Voor tieners vanaf groep 8 en de middelbare school wordt er ook gewerkt aan het plannen en organiseren van huiswerk.

Het leren maken van samenvattingen, hoe maak ik een werkstuk, etc. 

 

Huiswerkbegeleiding: € 32,50 per uur. Dit kan ook als aanvulling na de beelddenksessies voor ondersteuning.  

 

Schoolgesprek: € 65,-

 

Ambulante begeleiding op scholen: € 65,- per uur. Ik ben door scholen in te huren om kinderen te begeleiden op school.

 

Presentatie op locatie: Prijs op aanvraag.

 

Locatie:

Mijn praktijk bevindt zich in Terheijden, nabij Breda.

Uiteraard kan ik in overleg naar de locatie toekomen. Daarvoor reken ik een reiskostenvergoeding van € 0,21 cent per kilometer.

 

 

Extra opties: 

 

Online trainer account: € 10,- per licentie. Deze is een jaar geldig en kan jaarlijks verlengd worden. Hierin kan je kind thuis oefenen met spelling en woordpakketten. 

Gecertificeerd beelddenkcoach