Boek

Herkenning en erkenning 

Ons Leven

In 2006 is onze zoon geboren. Wat een rijkdom. Maar we merkte dat hij niet ontwikkelde zoals andere kinderen. Sommige dingen gingen wat sneller en andere dingen langzamer of gewoon anders. 

Omdat hij toen hij wat ouder werd steeds meer driftbuien kreeg en we niet goed meer wisten wat we ermee moesten doen, hebben we heb laten onderzoeken. Wat we eigenlijk al stilletjes vermoeden werd waarheid. De diagnose autisme werd gesteld. 


Traject

Er volgende een traject van begeleiding. Zowel voor hem, als voor ons als gezin. Want er veranderd heel wat en alles was nieuw voor ons. We wisten er helemaal niets van. We zaten regelmatig met onze handen in het haar. Maar omdat mijn man zich ook herkende  in het rapport van onze zoon, heeft hij zich ook laten testen. Diagnose autisme. Ook daar hadden we hulp bij nodig. Want alles in je gezin veranderd. 


Boek

Omdat er zoveel op ons af kwam, jaren van thuisbegeleiding. Maar alles om je heen veranderd. Je gaat zelf anders over situaties nadenken. Je omgeving veranderd. Er gebeurt zoveel met jezelf, maar ook met je gezin. 

Ik ging steeds op zoek naar een stukje herkenning om me heen. Ik zocht het hele internet af. Maar je komt veel boeken tegen, maar weinig ervaringsverhalen. Ik zei wel eens “Ik kan er een boek over schrijven wat we allemaal mee maken.” Dan kreeg ik vaak de reactie “Waarom doe jij dat dan niet?”. En zodoende heb ik In 2019 zelf een boek geschreven over de invloeden binnen ons gezin als er iemand de diagnose autisme krijgt. En zo is het boek tot stand gekomen. Op deze manier hoop ik een stukje herkenning en erkenning te kunnen geven aan de wereld van autisme. En andere ouders te laten weten dat ze er niet alleen voor staan.


Bestellen

Heb je interesse in mijn boek, laat dan een reactie achter via het contactformulier. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. 

De kosten van het boek zijn € 20,- inclusief verzenden binnen Nederland.