Ervaringen

Ben je benieuwd naar de ervaring van mensen die het traject reeds gevolgd hebben? En hoe ze het ervaren hebben? Neem dan een kijkje bij hun reacties op deze pagina.

Super tevreden!

26 februari 2024

Wij zijn ontzettend blij met de hulp die Claudia ons biedt. Sterre is een puber die geen zin meer had in school, niet gemotiveerd was en geen overzicht had hoe ze haar huiswerk moest maken.

Sterre heeft het traject gevolgd bij Claudia waardoor ze nu weet hoe ze moet leren. Nog steeds hebben we heel veel aan Claudia, want Sterre bezoekt haar nog zeker 1 x per maand. Claudia maakt voor Sterre school dragelijk doordat ze nu weet hoe ze moet leren.

Marga Duijster

Heel veel geleerd!

11 januari 2024

Ik heb veel geleerd van de plaatjestuin. De gesprekken waren fijn en gezellig. Het hielp mij goed om mijn leerwerk te kunnen plannen. Ik heb nu meer structuur in mijn dag en daardoor ook meer vrije tijd.

Amy (14 jaar)

Esther Leidelmeijer

Zeer tevreden!

22 mei 2023

Onze zoon heeft autisme en is een beelddenker. Claudia heeft hem geweldig geholpen met het automatiseren van tafels. Rekenen is echt een dingetje. Door haar technieken is het duidelijker geworden. Ook onze andere zoon is een beelddenker. Ook hier heeft Claudia hem geholpen met rekenen en taal. Zij is meegegaan naar school om gesprekken te voeren met de leerkrachten om handvatten aan te reiken. Claudia is duidelijk in wat ze bedoelt en hoe een resultaat te kunnen bereiken. Ook hebben we een programma voor taal zodat de mannen hun spelling op een leuke manier kunnen oefenen. Wij zijn zeer tevreden over hoe Claudia dit aanpakt, hoe zij met de jongens omgaat.

Ook na de sessies blijft ze nog op de achtergrond meekijken.

Heidi van Leest

Heel fijn samengewerkt!

2 januari 2023

Mariska Smits